Forum › Genel Sohbet › Rehberler & İpuçları
Fortnite İsim Değiştirme: Epic Games Görünen Adı Nasıl Değiştirilir, Kaç Günde Bir Değişir?
gamercity ·
Kısa cevap
- Ücret: yok.
- Bekleme: görünen ad iki haftada bir değiştirilebilir.
- Koşul: hesabındaki e-posta adresi doğrulanmış olmalı.
Adım adım
- epicgames.com adresinde hesabına giriş yap ve Hesap sayfasını aç.
- Hesap Bilgileri bölümünde Görünen Ad kutusunu bul.
- Yeni adını yaz.
- Sayfanın altındaki Değişiklikleri Kaydet düğmesine bas.
Fortnite açıksa kapatıp yeniden açtığında yeni adın görünür. V-Papel, kostümler, seviye ve arkadaş listesi aynen kalır.
Ad kutusu kilitliyse
Kutunun yanında kilit simgesi görüyorsan son iki hafta içinde adını değiştirmişsin demektir. Adının yanındaki bilgi simgesinin üzerine geldiğinde son değişikliğin tarihi görünür. Epic Destek bu 14 günlük süreyi kısaltmıyor; beklemekten başka yol yok.
PlayStation, Xbox ve Switch'te oynuyorsan
Konsolda maçta görünen ad, Epic görünen adın değil konsol hesabının adıdır (PSN kimliği, Xbox oyuncu etiketi, Nintendo takma adı). Bu adı değiştirmek için konsolun kendi hesap ayarlarını kullanman gerekir; Epic sitesinden yaptığın değişiklik konsoldaki adı etkilemez.
Sık sorulanlar
İstediğim ad alınmış diyor, ne yapabilirim?
Epic'te görünen adlar benzersizdir; aynısını alamazsın. Sonuna rakam ya da kısa bir ek koymayı dene.
E-postamı doğrulamadım, ne olur?
Kutu değişikliğe izin vermez. Hesap sayfasından doğrulama e-postasını yeniden gönder, gelen bağlantıya tıkla ve tekrar dene.
Eski adımı başkası alabilir mi?
Evet, bıraktığın ad boşa çıkar. Geri dönmek istersen iki hafta beklemen gerekir ve o sırada başkası almış olabilir.
Resmî kaynak: Epic Games Destek – görünen adı değiştirme
Yeni adını aldıysan aşağıya yaz.